Prodavam: Statistika - kopija Organizacisko - kopija Korporativno - kopija Internet marketing -kopija Informacioni tehnologii - kopija E-biznis kopija + prasanja
Дефинитивно Баже, ама и сум одела кај Славица ама за други предмети, ако си заинтересирана за бројче кај двајцата пиши лп
За статистика потребно е само редовно одење на вежби , задачите се тие , за прашањата и прашањата од либро помагаат и од приватни часови ќе немаш потреба
Ја никад не одев на вежби и предавања ни математика ни статистика професорката не ја знаев ни како изгледа се до првиот колоквиум , ама ако има желба девојчето за приватни јас ја посочив од каде сум била задоволна
Приватните часови се ОК , меѓутоа не се неопходни и јас одев кај Баже по математика па не само што не поминав на колоквиум туку во август едвај се решив од математика , а мислам дека ако не се опуштев со приватните часови и редовно да си одев на вежби многу побрзо и полесно ќе пиминев , тоа е само мое мислење не мора да значи дека и за другите е така , тоа го применив за статистика многу полесни поминав се на колоквиум и со висока оценка , значи тоа е мое мислење . Во секој случај со среќа како и да се одлучите
Некој што беше на првото предавање по статистика да ми каже од кој материјал ќе се изучува и нешто повеќе за предметот?
Здраво колеги, сакам да ве прашам какво искуство имате од предметот Управувачко сметководство од проф.Марина и дали да идеме на часови приватни или се положува полесно?