Кога ќе даваат оценки Тевдовски (статистика), Александра (организациско однесување) и Пеце (еколошки менаџмент)?
кај александра организациско за колоквиум денес давала во 9 ама дека имало многу не информирани за терминот па дополнително ќе објави уште 2 датума или во терминот од испит може да земеш.
што задачи имаше на минатиот испит математика или од кој вид задачи? ако се сеќава некој да ми каже.фала
Во мојата група имаше со аритметичка средина, една да развиеш бином, со екстремни вредности една, со помош на матрици, за веројатност мислам дека со биномна и тие за кредити не ми текнуваат
Да ве прашам за тој листот за пракса,можам да одам кај било лој професор и да побарал да ми се потпише како ментор?И дали мора специјално во приемен ден или може и пример кога ќе зимам некоја оцена
Купуваш две пријави (ако сакаш да полагаш два предмета) ги пополнуваш, уплаќаш на сметка 3000 ден за двата предмета и со пријавите и уплатниците одиш во просторијата каде што треба да се предадат документите.
Дали ако оставам предмет од зимски сем. за август-септемвриската сесија ќе треба да го презапишам или уписите се после испитите?
Може ли некој да каже како помина на испитот осигурување? Дали е слично со колоквиумот и од каде имаше најмногу прашања?
Дали може некој да постира отворени прашања финансиски менаџмент што се паднале оваа година ? или некој што се повторуваат. Фала ви.
Дали може некој да ми ја објасни процедурата што да направам за да идам на пракса во фирма што ја нема на списокот на економски