кога пријавуваме колоквиум на уплатниците за таксена марка кај со пишува цел на дознака што треба да се пише??? таксена марка или пријавување на колоквиум ?? а на пријавите што треба да се пише на циклус на студии, студиска програма, модул??? и каде да се нагласи дека е за колоквиум а не за испит? плис помош
Дали некој случајно има семинарска со статистички податоци за некоја земја на пример Невработеност во Хрватска или пак Фискална политика на Србија или нешто слично само да не биде за Македонија. Ве молам итно ми е за екон. фак. пп
Администартивна такса треба да напишиш-Цел на дознака Циклус на студии-прв студиска програма-2011/12 модула-смерот на кој што си
Дали има некој прашања по трговско право за 2 колоквиум...?? иии семинарска по основи на економија за Народна Банка на РМ ај ако има некој нека ми прати
а кој 3 броја треба да се допишат кај уплатна смета на уплатницата? и до кога треба да се уплатат во пошта ????
дали ќе може некој што има искуство да ми објасни накратко за испитот по сметководство на трошоци ... како изгледа испитот, на што да обрнам повеќе внимание, од каде да учам и обично кој термин го ставаат испитот. фала однапред
Женски дали и вие во електронското досие имате еден дел кај што пишува Листа на префрлени испити кој се наога одма под делот Листа на положени испити??? Знаете ли што им значи тоа префрлени испити?Како се мисли префрлени?
Annie.mk1 не искача секоја година ново издание,а кај ова електронско досие кај мене се е испомешано така да не се чудете