Некоја искуство со предметот деловна етика за изборен? Или некој друг изборен за 7ми семестар финансиски менаџмент? Да не е со набројуваки.
jas go imav delovna etika za izboren materijalot bese obemen i ucev recisi napamet no ne e mnogu tezok se uci za poveke vreme i kontinuirano imase na zaokrozuvanje i mislam okolu 3 otvoreni prasanja na ispit ama ne tolku teski predavanjata bea zadolzitelni no ne od mnogu golema korist i vezbite istotaka (barem za mene) uslov za potpis bese 8 od vkupno 10 prisustva i na krajot na predavanjata pustase spisok se nadevam ke ti e od pomos
На почетокот се тие што го имаат ставено смерот прв на листа, а измешаните се од другите смерови каде што не влегле, а се согласиле да бидат префрлени на наредниот што го ставиле на листата.
Dvata profesori katastrofa! Ne baraat prisustvo, osven makro treba da te ima na barem eden spisok ako sakash da polagash na kolokviumi (pushta samo na pochetokot na semestarot, posle ne)
Imam polozeno 2/4 ispita od zimskiot semestar,dali sega koga kje go zapisam noviot kje padnam od drzavna vo privatna kvota i dali treba da plakjam kazni posto 1 zadolzitelen predmet kje nemozam da go zapisam?
Медиумска култура од Педагошки од зимски или од летен семестар е? И предлог за друг изборен од друг факултет со 3 кредити?
Сакам да прашам зошто не можам да одберам факултет на i know за втор уписен рок, го нема економски факултет за избирање и други на пример (земјоделски, шумарски)
на 12 и 13 е вториот уписен рок, сега уште се немаат запишано овие од првиот. Исти се датумите и за другите факултети за тоа не ти се појавуваат.
Дали сериозно сите предмети кај Снежана маркетинг се претешки? Ме фати страв сега како ке ги положам Може ли некако да не се одберат предмети кај неа или има некој друг професор што ги држи предметите? tips and tricks како полесно да се положи?
Задолжителни се предметите кај нејзе. Треба убаво да се научи книгата, дава и забутани прашања. Ова е тоа што имам слушнато.