Девојки семинарските треба да бидат од 8 до 10 страни вклучувајќи со насловна, содржина и користена литература, така?
да да ако вкупно ти е 10 страни со се насловна,содржина и користена литература значи ти требаат само 7 страни да пишуваш
Леле ако си озбилна у муабетов, не се припотресувај, за мене статистика беше најлесен предмет што сум го слушала до сега, само на предавања кај драган и на вежби кај Маца и гајле немаш, вежбаш само од час и од вежби пошто истото се паѓа, најлесно заработена 10ка е таа )
http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/oglasna-tabla/sluchuvanja/167 Распоред за Јануарска испитна сесија !
Го видов распоредот и останав со оворена уста нешто вака , не се нормални бе за некои предмети толку тешки а толку рано ставени
Распоредот е катасртофа позбиени полагањава не можеле да ги направат. А секогаш е така, најтешките предмети први на список
На страната пишува од 13:00, http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/ ... uvanja/162 имаш овде и простории
Се сложувам дека распоредот е катастрофа.. Инаку колешки некој совет да не имате да ми дадете за вториов колоквиум математика?
За оние кои полагаа Наука за менаџмент во понеделникот, ме интересира дали некој ја решаваше симулацијата од втора група? Сакам да знам дали ми се резултатите барем отприлика точни Фала однапред!
Има некој што полага стратегиски менаџмент во сабота ? Јас за првиот учев само прашања, па извадив добри бодови (уште ги чекам резултатите од пишуваниот дел, ама се надевам на убаво). Сега немам време и да сакам да учам се. Имам нешто прашања, па ако има некој, би сакала да си ги размениме, да ги споредиме Нека ми пише лп. Eдит-или ако некој нема,а полага би му ги пратила!
Цурици полага ли или има положено од лани некоја од вас Политика на технолошки развој кај Златка Поповска? Спојлер Ми требаат прашања.
Девојки, да не се сеќава некоја од лани на отворените прашања по ФПИ и макроекономија што биле на втор колоквиум? Посебно макро, оти највероватно истите ќе ги дава и оваа година
срекичка, планирам во сесија да го полагам цел испит политика на технолошки развој од Златка,...смрт ми е.немам видено кога се полага ама само уффф ке кажам.А за прашања не знам,не сум побарала од книга учам.Поздрав
Ја утнав работата.. На шифрарникот каде што треба да се пополни бројот на индекс, нели се почнува со 0, па потоа бројот, е јас директива бројот на индексот си го обоив.. Што да правам сега?