Prodavam ucebnici za prva godina - Matematika zbirka original - Trgovsko pravo kniga original - Smetkovodstvo zbirka original - Smetkovodstvo kniga kopija Vkupna cena za site ucebnici 1500den.
Јас мислев дека од Опшествено бог. предметот е преименуван во Национални сметки. Ако сум грешка кажете за да не се зафркнм со изборниот на крај.
И јас првин помислив на тоа али не е така. Национални сметки е Економско планирање од старата програма на департман Економија, сега по новата програма е преименуван. А заедничко за двата предмета се националните сметки што се учат во втор колоквиум, со таа разлика што Билјана ги објаснува и не бара мн едни исти ги дава, а Сашо ги прескокнува и воопшто не ги објаснува, а ги дава на испит.
На распоредот што е објавен го нема Национални сметки, само Општествено бог. и национални сметки. Сега се збунив скроз.
Ги продавам следниве книги: (подвлечени со она што е потребно за учење и плус извадени скратени скрипти) за 1 година: *Основи на економија *Трговско право (оригинал) *Основи на сметководство за 2 година: *Основи на менаџмент *Менаџмент на човечки ресурси *Основи на маркетинг
Продавам: Економија книга (копија) Математика збирка (оригинал) и таблици + материјали од приватни часови Трговско право (копија) Основи на Сметководство книга (копија)
Дали некој знае која опција треба да ја стиснеме на Iknow за Англиски јазик по струка 1 бидејќи дава две опции исти на Iknow?
Дали по предметите Макроекономија, Финансиско сметководство и Јавни финансии може да се користи копија или мора оригинал учебник?
Иначе дечки Национални сметки е Општествено богатство и национални сметки (предметот е преименуван само, а професорката и материјалот исти).
Од постовите на фб и претходно на форумов што читав колегите го сметаат за еден од полесните на факулетот а и професорката е коректна.