Во образецот за запишување семестар стои на крај административна такса.. Дали треба сега при упис да платам за администартивна такса или само 3 уплатници се?
Продавам: Основи на Сметководство книга + Прашања либро (копија) Основи на Економија книга + Прашања либро (копија) Трговско право Прашања
Па оди на предавања бидејќи е тежок тестот. Учевме од книгата од Либро а он предавал по ново некое издание. На еден колоквиум има вкупно 50 прашања. А на вториот има две отворени. Вака беше пред две години
Не се сеќавам баш за потпис ама мислам пушташе список, не сум сигурна. Инаку теорија има. И по некој график.
Здраво колеги и колешки. Јас сум на смер сметководство и ревизија, 4та година и како задолжителен предмет ми е Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации. Дали може да го земам Сметководство на јавниот сектор, кој е од истиот професор и предавањата се одржуваат во исто време. Дали исто така и полагањата се во исто време и заедно?
Можеш да го земеш предметот без разлика кога се предавањата освен ако ти е битно да присуствуваш на двете предавања.
Jas gi imav i 2ta predmeti minatata godina. Materijalot za ucenje e ist za 2ta predmeti a polaganjata obicno se vo ist den.