Сега нема да ти излезе на читачот, ама ќе одиш на увид со име и презиме ќе те најдат. Нема гајле! Сигурно имаш горе напишано име и презиме
Колешки Однесување на потрошувачите онлајн треба да се пријави или треба на студентски? Јас се пријавив онлајн ама гледам на список само две се пријавиле така........................
Веќе има резулти ... уште вчера беа истакнати, само 30 луѓе се паднати Дали може некоја од постарите колешки да сподели искуство и совет за 2риот колоквиум по финансиски менаџмент ? Фала однапред
Морам да те поправам 51-60=6; и се натака со и еден душа ми знае минатата година со 90 поени нејќеше 10ка да ми стаи па преполагав втор колоквиум, бар за право ИЛЈАДА посто А за колешката погоре од 91 е 10ка
Како е на испит на основи на сметководството ??? тешко ? минатиот пат 68 бар да имав 2 поени повеќе а и сега за 2 паднав и шоако отидам на увид на предавања само дестина души бевме редовни може ли некако да ме пуштат
Јас да се надоврзам на претходното прашање, што се дешава на увид по сметководство и дали постои шанса да пуштат за малку поенчиња или не? Најверојатно не , ама јас сепак да прашам.
За сите кои полагаат аграрна политика, дел од прашањата кои се паднале лани: Спојлер str 141 posledniot del-5te podelbi 142 najdole delot-site 6 zemji imaat...treba da se zaokruzi nacionalni agrarni politiki 145 najdole-2te merki 147 prviot del koj e odgovoren za zaednicko upravuvanje ,treba da se zaokruzi evropska komisija 151 najdole temel na ZZP sto pretstavuva 152 najdole 2 osnovni stolba 153 vo sredina -Reformata na ZZP bese nasocena kon... 154 voriot pasus -za prv pat se voveduvaat merki od domenot na.... 155 politika na ruralen razvoj 159 3te podelbi 161 politika na ruralen razvoj- prviot del posle tabelata 162 oska 1 i programata Leader 166 ke imas prasanje koe ne spagja od ovie 4 sto se dadeni 175 4 osnovni celi 176 3 ogranicuvanja 178 merki-koi se? isto i 179 188 definicija za ruralen razvoj-prviot pasus 193 politika na ruralen razvoj-definicija 203 prvata recenica za glavna cel 214 najdole definicijata 235 za ministerstvoto...nezz kako e prasanjeto,tuka pisuva deka treba da se zaokruzi ministerstvo za trud 244 dvete tabeli 245 crtickite 253 glavna opsta cel na IPARD 255 agencija za finansiska poddrska na zemjodelstvo i ruralniot razvoj
И за тебе и за колешката погоре. Јас лани паднав на испит за два и бевме некои 40 души исто за два поени и никој не пушти. Не ми се верува и за вас.. Жал ми е колешки.. Али сметководство не е толку тешко на испит,не се секирајте. Јас имам прашање до вас,бруцошите. Знаете кога ќе има резултати економија,кажа нешто Филиповски или Фити..? Фала.
Јас од двата колоквиуми имам по 40, вкупно 80.. И сега да преполагам ли за 9 или за еден поен ќе попушти?