Prodavam osnovi na ekonomija(original) Matematika kniga (kopija) i zbirka(original) Osnovi na smetkovodstvo kniga i zbirka(kopija) Trgovsko pravo (kopija)
Не би ја препорачала Славица. Има знаење жената, ама не знае да го пренесе, на памет зборува, не знае да објасни посложени работи, едноставни да. А башка што е крајно неодговорна особа и нема респект за туѓо време. Часот комотно може да почне 15 минути покасно, а може да ти се случи да отидеш кај неа пред врата и да те врати, за да закажеш час прво ке те мота недела дена, а таа никако не се јавува за да ти каже кога ке има, може да те заборави и да почнат часовите и без тебе. Ти треба нон стоп да и вртиш. Не е лоша, ама далеку од многу добра.
Продавам: Основи на сметководство (книга и збирка фотокопирани,прашања) (заокружено што се паѓало до сега на колоквиум и испит) Трговско право (книга фотокопирана, скрипта и прашања заокружени што се паѓало на колоквиум) Основи на економија (книга фотокопирана, скрипта и прашања )(заокружено што се паѓало до сега)
Kogo bi mi preporacale vie? Seuste neznam Dali ke mi trebaat casovi Uste ne sum zapoznaena so materijalot, no za sekoj slucaj da znam ako mi zatreba da ne baram na momentot. Moze I nekoj drug da spodeli iskustvo od privatni casovi Fala vi odnapred
И Еми држи часови. По групите на фејсбук го има нејзиниот број. Од неа исто има задоволни. Други професори не знам.
vo knizarata kaj praven fakultet koga izleguvash od ekonomski fakultet desno sprema kafuleto sto e 50 den e
dali znae nekoj zosto predmetot Finansiski pazari i institucii go nema na spisokot vo januarska sesija na stranata na fakultetot??