Lugje ve molam nekoj da preporaca profesor po matematika,imam slusnato za baze i da mi kaze iskustva za profesorkata po matematika vo 1va godina sto bara na kolkviumi i dali se lesni.Pozdravv
Ве молам предложете професор за приватни часови освен Тони и Баже зошто нема место кај нив. Може и индивидуални часови И искуство исто така ме интересира
Отвори огласна табла на страната од факултетот има и за прв и за втор колоквиум датуми кога се полага
po osnovi na menadzment iskustvo na kolokvium? od kade e polesno da se uci i dali pomagaat prashanjata od libro ?
Kolegi moze li promos Kako ke SE polaga finansisko smetkovodstvo, dovolno li SE prezentaciite ili treba I od knigata, do koj flava e prv kolokvium, help vonredno sum I NE sum od SK...
Прв колоквиум ти е само теорија, го смена Марина не е како што беше лани, а втор ти е само задачи така да катастрофа, само приватни часови ти е спасот..
Не знам реално, јас кога го полагав ептен ми беше лесно, ама гледам овие две години мн работи смениле и потешко е и испит и колоквиум
dali ima promeni vo materijalot za ucenje ovaa godina Smetkovodstvo poradi nova kniga ili ostanuva istiot materijal od zbirkata?? dali znae nekoj
Што ќе сменат истиот материјал ќе е моќеби поинаку напишан само.. безвезе е многу од презентации се учи а на нив нема ништо..