Мислам на 2 има графици. На прв прашањата се на заокружување и на пишување и не знам дали и точно, не точно имаше.
Jas se izvinuvam mo\e li nekoj ako ne saka javno da mi pise pp, jas sum vonredno i sum od dr grad pa ne znam sto kazuva prof na predavanja, na sto da obrnam vnimanie, tie prasanjata od libro pomagaat li????
Ја го полагав у летен семестар пред да мигрира така да сега не можам многу да ти кажам што како а ја кога полагав на 1 колоквиум имаше за јавни добра (чисти,мешани,приватни) графиците што ги има во презентациите задачите што ги давала на подготовка и прашања од материјата и нема ништо да дава значи што е надвор од материјата па да се чудите
За макроекономија вака..бара многу посветување,според мене предмет кој бара логика мора учење редовно,прашања од тие листови што ги дава не се паѓаат,од либро можеби имаше 1 или 2 прашања што се паднаа се учи од книга само нема ништо скратено знам дека тестот се состои од прашања на заокружување повеќекратен избор,имаше точно/неточно и 2 отворени прашања за 1 колоквиум а за 2 имаше и цртање и објаснување на графици.Предметот е навистина малку потежок ама мислам дека со малку повеќе труд ќе немаш проблеми.