Тешко е. Има прашања и на заокружување и отворени и многу графици за цртање и при тоа кај некои од отворените прашања ако не ти е нацртан графикот, одговорот не го ни чита и не го бодува
Има ли делови кои не се учат или се се учи, има ли материјали на зефир, јас сум вонредно и незнам дали проф нешто кажува на предавања во врска со испитот.
Предавањата се целосно бескорисни кога станува збор за овој предмет и тој професор. Мислам дека не требаше се да се учи, не се сеќавам јас многу, затоа што сум на крај на студии сега. За најсигурно прашај некој колега од твојата генерација.
Ја лани го полагав знам дека не требаше 7 глава и мислам од 16та 16.1 и 16.2 требаше други не ама сепак прашај од оваа генерација можеби има нешто сменето
Zdravo devojki dali znaete nekoj sto izrabotuva seminarski raboti po predemet Ekonometrija mi treba za na fax
Колеги некој денес да не беше на трговско.. не можев денес да отидам, од следната ќе почнам.. да не кажа проф нешто битно за материјалот или проектот? И да не знае некој вежби дали ќе има следната недела од 14.00 во понеделник? Фала ви однапред
За колку време ја даваат дипломата после дипломирањето а да не е на церемонијата? три месеци поминаа откако дипломирав ми кажуваат дека уште не ми била готова..
прва година, прв семестар за испит на кој работи да обратам повеќе внимание за учење и дали тестовите од либро ќе ми се од помош?
Колеги и колешки само да спомнам дека пишувам семинарски, проекти, дипломски и магистерски. Исто ако ви треба помош околу литература и тема пишете ми порака слободно, имам неколку сајтови каде се наоѓа корисна литература за трудови.
да, изработувам и проекти само ќе треба да ми кажеш конкретно што е темата и што би требало да има опфатено
Колеги ќе може ли некој да каже во врска со книгата Основи на сметководство дали треба да се купи оригинал или може од презентации да се учи?