Некој ако му текнуваат прашањата менаџмент за 2 колквиум од лани прехлани ве молам да ми пише. или тука нека пише
КОЛЕГИ И КОЛЕШКИ ДА ВЕ ЗАМОЛАМ ЗА ПОМОШ. Резултатите по Трговско право од вториот колоквиум не можам да ги најдам никаде, знам дека професорот кога полагавме рече дека во понеделник ке ги давал оценките ама поради работни обврски не можев деновиве да отидам. Бев денес и ги барав и на економски на таблоата, и му ја барав канцеларијата и не најдов. Ако знае некој што го полагал вториот колоквиум да ми каже дали ги има online негде да се симнат или да се видат негде објавени, било како би ми помогнале многу. Благодарам однапред.
Макроекономија треба да го полагам вториот колоквиум повторно. Дали ќе биде цел со отворени прашања или ќе има и на зокружување?
Дали некој знае со колку можни точни одг е испитот по мпц? И дали некој памти некое отворено прашање од претходните сесии?
Предметот е преинтересен, професорот дава вежби на час, треба редовност и јавен говор и преговарање ако сакаш да поминеш на колоквиум, ако не сакаш да правиш тогаш одиш испит, колоквиумите се 15 прашања кои се сите отворени, не е тешко и е многу интересно барем мене ми беше
Лани имаше и отворени две мислам кои беа како наслови од тема и да пишуваш и плус заокружување и не беа многу вкупно 17 дали беа не беше тешко воопшто само максимум оценка мислам е 6ка