Dali nekoj znae matematika za ispit na sto treba da se obrne poveke vnimanie od prv kolokvium? Kolku zadaci dava I koja e granicata za da se polozi
Здраво имам едно прашање бидејќи не ми се јавуваат на студентски. Дали може да се доплатат само 2 кредити во последен семестар за да не запишуваш уште еден семестар за да исполниш 240 кредити за дипломирање?
Ако би ги имала тие плус два кредити, значи сакаш да имаш семестаров вкупно 37 кредити? Ако е така тогаш мислам дека тоа го можат студенти со висок просек, мислам дека е над 9 просек и молба се праќа до деканот, ама за подетално сепак прашај си.
Не не мислев како 238 кредити(а треба 240), имам 31 положени предмети пример и сега само за кредитите бидејќи нели треба двата услови да се исполнети. Значи не да запишувам уште еден предмет туку да се доплатат само 2 пред да се пријави дипломска.
Ааа епа за ова не знам. Ама пиши им меил, поточно на Валентина, секогаш враќа. Ако не денес, утре ќе врати.
Ako znae nekoj da mi kaze so e forava lani plativ za potpis sport i sega otvaram na iknow da prijavam predmeti za 4ti semestar pak mi go dava sport treba pak da go zapisam ili?
Дали може некој да ми предложи три лесни изборни предмети(поможност колоквиумот да е на заокружување)4 семестар.
nekoj?? koj e ovoj predmet bidejki ne go najdov vo listata na raspored za ispiti sto e na stranata na fax i dali e ist kako nebankarski i mislenje???
1 kolokvium 1va tema se pagja sekad i 2 kolokovium stopanskata matematika sekad ja davaat na ispit.Ova mora da go znaes ako sakas da polozis,drugoto zavisi koja grupa ke ti se padne