Гледај да го положиш на колоквиуми. Лани беше лесен тестот со еден можен. На испит има отворени прашања и со повеќекратен избор. И проектот задолжително прави го во текот на семестарот . Бтв продавам оригинал книга 350ден
Дали некој беше на првиот час Економија на иновации/Политика на технолошки развој? Ме интересира што кажал за материјали, од каде да се учи. Фала
Nekoj sto bil na 1 cas Internet marketing da mi kaze od koja kniva treba da se uci i dali ima na zephyr grupa?
Ако ти предава Проф. Татјана Петковска Мирчевска, знае да даде навидум 'општи' прашања кој би ги знаел секој, ти ќе пишуваш без ограничување дека мислиш дека тоа се бара и на крај оп - кратење поени, паѓање. Некоректно. Прашањата воопшто не и се конкретни... трик прашања се тоа за да можат да буткаат, не пиеме нафта.
Дали може да ми пише некој што беше денес на првиот час по Анализа на временски серии? Ви благодарам.
Moze li nekoj od prethodnite godini, koj go imal predmetot nebankarski finansiski institucii da pojasni kakvi se kolokviumite, so zaokruzuvanje ili ne, ako da so kolku tocni odgovori, ima li tocno netocno, ima li otvoreni prasanja ako da kolku? Istoto go prasuvam i za bankarstvo??? Ah maki na vonredno studiranje....
Нфи колоквиумите се на заокружување и мислам дека беа до 2 или 3 точни одговори, прашај најдобро при полаѓање или пиши и меил она враќа. Нема отворени прашања. И да има со Точно/Неточно Банкарство исто е на заокружување со Точно/ Неточно и од 1 до 5 можни точни одговори.