Uslovite na Sobranieto na UKIM se odlicni. Pod odreden protokol mora da se izvede sesijata, a za nas polesno ke bide toa sto ke mozeme nekolku pati da go prijavime ispitot vo edna sesija dokolku go padneme. Restoranite ne se pobitni od visokoto obrazovanie! Obrazivniot proces mora da si tece!
Извинете мене не ми е јасно, што поточно треба да се направи оваа недела на студентски? Ако може некој да ми каже
Здраво, знам дека има посебна тема за ова но видов дека не е баш активна. Ми треба добар професор кој држи приватни часови по Корпоративни Финансии. Не е важно од кој град е, но би претпочитала да е од Скопје. Ве молам доколку некој знае пишете ми ЛП Ви благодарам
Здраво , ве молам за инфо и помош околу задачите по Инвестиционен Менаџмент , какви задачи има на испит или било каква информација , има некои задачи на крај на секоја глава во прашања , дали тие се на испит или било што што може да ми помогне што треба да знам, вонредно студирам и го немам ни слушано предметот незнам од каде да почнам а во јуни сакам да полагам
Здраво дечки Не сакам да потценувам ниеден смер, меѓутоа ме интересира кој од постоечките на Економскиот факултет може да се каже дека е полесен. Прашувам за доста интелегентна индивидуа која е огромна мрза и не е многу по учењето
Најлесен мислам дека е надворешна трговија, а најтешки се финансиски менаџмент и сметководство и ревизија.
Јас за двата предмети одев на часови кај Славица, треба мноогу континуирано вежбање на задачите дека се едни од најтешките предмети. А теоријата не ја учев
Дечки од која книга учите политика на цени? Од Бошко Јаќовски и Снежана Ристевска Јовановска, 2006 издание со 328страни?