Менаџмент на мал бизнис какво ќе биде полагањето,и дали има нешто што не треба да се учи, знае некој?
Dali ke moze da se polaga dva pati i vo dvata termina dokolku padnes na prviot ili birame samo eden termin?
Па нели има 2 термина до секој предмет , прочитав негде ама сега не се сеќавам каде , дека во случај да не се помине на првиот , автоматски без повторно пријавување се оди на вториот
Da ke se polaga, vonrednata se nosi samo za pravno da moze da funkcionira drzavata bidejki raspusteno e sobranieto dodeka se zakazat izbori nema vrska so covid19
Здраво. Сакам да прашам дали некој има информација кои се поважни теми за учење од 2та книга по "Теорија на Одлучување". ? Фала однапред
Дали некој знае кога ке се заверува семестар? Бидејки има предмети кај кои немаме потписи а полагањата се од 6ти...
Ве молам некој ако знае од кој матријал треба да се учи управување на маркетинг канали(економика на внатрешна трговија) да ми пише .
Здраво на сите. Планирам да се запишам на економскиот факултет, па би сакала да добијам совет, имам во предвид да запишам сметководство и ревизија или финансиски менаџмент, многу би ми значел било каков одговор, бидејќи не можам да одлучам и не знам кој е поперспективен . Благодарам однапред❤
Сакам да прашам Анализа на временски какви прашања дава на полагање дефиниции или има и од делот за програмирање?
Здраво. Дали некој од вас знае дали можам да извадам студентска слободна (таа од 1050 денари)? Последен семестар ми е зимски меѓутоа сеуште не сум дипломирана поради ситуацијава со вирусот. И доколку можам, кои документи ми требаат? Ви благодарам.