Дали некој знае Економија ма Животна средина дали може од прашања да се положи? И ако да дали се добива повисока од 6?
Без присуства и проект мислам дека може 7 да се добие. Инаку претходниве години се паѓаа само прашањата.
Здраво на сите,сакам да ве прашам за искуство со економскиот факултет и како иде со смеровите...годинава има 700 слободни места односно на секој смер примаат по 100 студенти. Од вкупни 100 поени имам 76,88 па да ми дадете ваше мислење или искуство дали мислите дека би ме примиле на економски факултет и на кој смер? Кој смер е потежок а кој полесен... ***Во главно најбитно ми е прашањето дали според вас (од искуство во ваша генерација или ваш близок) можам со 76,88 поени да се запишам на еконосмки факултет*** Ви благодарам однапред и се надевам на што повеќе повратни одговори,за ваши мислења!
Ми треба некој кој изработува семинарска од областа на економијата, но ми треба да биде на повисоко ниво бидејќи е за постдипломски студии. Еднаш веќе се изгорев кога побарав и беше како да го пишувал средношколец кој знае само копи пејст. Имате некој предлог? На фб има многу страни, па сакам некоја сигурна.
Некоја што полагала економија на социјална држава да каже мислење за предметот каков е? лесен, тежок, со колку точни на заокружување и дали има задачки?
Дали некој полагаше на прва декада хартии од вредност и може да сподели искуство? И дали се паднаа прашањата од либро ?
5 прашања со Т/Н 17 прашања на заокружување од кои три беа задачи само. Ги даде и формулите но само главните, пример ако ти треба некој показател да одредиш што не е во формулата, не го дава. Поголем дел беше од вториот колоквиум.
Дали некој што има полагано организациско знае дали има нешто што не треба да се учи од скриптата лидерство?