Ова е одлука донесена на Ректорска Управа, со можност за секој факултет да започне и порано од 17 август доколку сметаат дека има потреба за тоа.
Имаше три со повеќе барања. Од прилика, првата беше најпроста ар. средина, стандардна девијација, втората со тестирање хипотези и третата регресија
Може ли некој да испрати ранг листа од лани пошто јас не можам да најдам,а сакам дс ѕирнам горе доле како се со поениве ви благодарам
Дали некој може да сподели искуство за Вовед во економија на животна средина дали во сите сесии се паѓа од прашањата? Ичи ги менува пр во август?
Поточно организациско немам потпис треба да го платам кога ке се заверува семестарот. И сега го имам положено а пак ми го дава предметот како неположен. Има врска тоа со потписот или само професорот сеуште нема внесено? Фала многу
nema vrska so potpisot ne ti e vnesena ocenata , ne go prijavuvaj ako ti e polozen a ako drugite imaat ocena a ti nemas pisi mail na profesorkata da ti ja vnese ocenata
Организациско е кај Дракулевски? И мене ми нема ставено оцена по меѓународен, баш денес му пишав меил, ама уште не ми вратил...
Moze li nekoj da spodeli iskustvo so makroekonomija, kako e sto prasuva? Me interesira i bankarstvo i monetarna ekonomija kako bese?