Povelete koleske, veke nekoj pred nekolku godini ja ima postirano na scribd. https://www.scribd.com/doc/187539156/menadzment-na-maliot-biznis
Moze nekoj sto bil na usen ispit odnesuvanje na potrosuvacite da mi kaze kako isprasuva profesorka kakvi prasanja postavuva i na sto se fokusira
Дали некој знае колку треба да се уплати за дипломска(3 кредити,државна квота) и до кога треба да се предадат во службата? Ви благодарам
Здраво може ли мислење за предметите МТТ, Монетарна и фискална политика на ЕУ, меѓународен маркетинг и меѓународни финансии?
Најлесните времиња, проста граматика, кондиционали и имаш текстови за учење. Во главно многу е лесен предметов и го препорачувам за изборен
Има ли некоја информација за онлајн запишување семестар, од кога до кога? Гледам на iknow овозможено е да запишеш семестар и пријавиш предмети ама официјална информација никаде не сретнав...
Ме интересира за предметот банкарство, дали има некој дел во книгата кој не се учи, има ли некои прашања и теми кои почесто гибдава?
Кога пробувам да се логирам на Iknow ми го дава ова: Вашата лозинка е постара од 30 дена. Кликнете на „Заборавена лозинка“ за да извршите промена на истата. Знае некој што е проблемот? Никогаш не сум имала проблем со лозинката П.С: каде се наоѓа Фонолабараторија?
Јас сум од друг факс и го имав истиот случај. Немав никогаш проблем, ја сменив и ме пушти да се логирам.
Ако имаш прирачник во него пишува, тие што се со шифра 102,103 се за прва година, 202,203 за втора; 303 за трета итн.