Демографија е лесен, се полагаше со книга порано првите 10 мин па потоа си решаваш без книга, сега не знам како е. Мала книга е. Го водат како полесен од МЧР, ама јас мислам дека МЧР е полесен, моето искуство беше такво. МЧР има многу други активности од кои собираш поени, а и професорот е супер.
Менаџмент на човечки ресурси. Демографија е полесен. Јас го полагав пред година дена и во главно дава се што сме учеле на предавања. Отворените прашања што ги дава на некои испитни му се бар полесни, општи ги дава од книгат за функции на банки, деловни банки итн.
Банкарство оваа година не даваше отворени прашања, се беше на заокружување и тоа 10 точно/неточно и 25 со повеќекратен избор со точни од 1 до 5.
@Blue.Sky Мене ме интересира од книгата што се учи, тоа што го кажува на предавања каде да го најдам јас сум вонредно и незнам што кажува на предавања.
Здраво Ме и интересира за вонредните студенти дали е потребно одење на вежби и консултации со асистенти и професори? И дали полагањата се само на испит? Фала ☺️
Mozes da polagas i na kolokviumi ako sakas, na vezbi ipredavanja nemas obvrska da odis osven ako ti sakas. Na konsultacii ako imas potreba odis ako ne ne.