Edno prasanje. Na uplatnicite za upis napisav 013 na site osven Iksa. Ne znam dali e 012 ili 013 do sega na salter popolnile .. Za Ekonomski fakultet. Da znam dali treba nesto da pravam
https://eccf.ukim.edu.mk/wp-content/uploads/2020/09/Конечно-за-упис-и-заверка-септември-2020.pdf Eve za site uplatnici pisuva
Нема рок, се додека не стигнеш на шалтер. При заверка на семестар мора да ја дадеш уплатницата иначе нема да ти заверат.
Некој да ми каже како да видам на iknow кај кои предмети имам потписи од летниот семестар? Бидејќи ги дава само новозапишаните предмети
Не можеш да видиш на iknow туку само во индексот, а мислам дека никој нема земено потписи за летниот семестар поради вирусот.
Дали со финансиски менаџмент можеш да работиш во областа на сметководство? Или мора лиценца и како се добива таа лиценца?
Можеш.Како и да е добиваш диплома за дипломиран економист. за ревизија ти треба 3 години работно искуство во ревизорска фирма и плус испити се полагаат
Кога ќе влезеш на факс, ќе се качиш на втори, од десната страна во тесниот ходник првиот кабинет, заедно беше со Игор Ивановски.