I jas go imam istiot problem. Isto taka gledam deka na stranicata na ekonomski ima raspored na predavanja no znae li nekoj dali online ke bide ili ne?
Mozhe glupo e prashanjevo ama nie brucoshi shto sme ke treba povtorno da se upishuvame na zimiski semestar? Prashuvam bidejki koga bea upisite za faks tamu popolnivme obrazec za upis na semestar i gi predadovme site potrebni uplatnici(prva rata od participacija , iksa..)
Да пак се запишуваме и треба да доплатиме уште 360ден Иначе за горе шо си прашал, онлајн ќе е наставата освен еднаш неделно што ќе треба да идеме на вежби на факс ( така сфатив не сум 100% сигурна)
Некој убаво да објасни што е сега со запишување пак семестар ? И тие 360 денари ве читам и не ми е јасно,прва година ќе бидам..знам дека се поднесовме на дента на упис..
Во банка на уплатница @petkovska2018 па на Iknow отворете ќе видите, 6560 мислам беше целосна цена, пишува дека сме платиле 6200 и дека должиме 360 денари.Тие се уплаќаат коа заверуваме/запишуваме зимски семестар. @Black__ не кажале уште
Ако нешто ти рекле од студентски одма да ги уплатиш тие 360 денари океј, ама ако не, не треба сега туку кога ќе си упишуваш летен семестар.
Колешки/колеги, Која е цената на (оригинал) учебникот Маркетинг од проф. Снежана Ристевска Јовановска? Благодарам.
Кога се упишував ми рекоа дека останатите 800 и нешто денари јас дека приватна квота при упис на летен семестар
Здраво може ли некој да ми каже од кај можам да го подигнам уверението за диплмоирање и индексот (од студенски или од архива) Благодарам..
Може некој да објасни до кога треба да се уплати тој семестар ние што сме прва година зошто јас тоа го дознав сега, и дали од кога ги одбравме предметите на iknow треба да кликнеме на внеси во полето запишани семестри
И мене сеуште не ми е јасно,некој од членовите велат дека треба да се уплати,а некој велат дека треба да уплаќаме кога ќе упишуваме летен семестар. Јас вчера им пишав на меил на студентски прашања но сеуште ми немаат одговорено.Ама претпоставувам дека не треба бидејќи на објавата на страната на економски се дадени само термините за упис на семестар за втора и повисоките години.
Беше ли на уписот за прва година? Ако беше и ако си платила не мора да одиш на студентски или да впишуваш во ајноу. Внесен ти е веќе зимски семестар 2020/2021 така?