Дали може у прва година летен семестар да се земе Англиски 1 или? Коа може? Зашто нема како редовен предмет англиски И дали индексите се зимаат од студентски прашања?Ако не, од каде? Битно ми е за да темпирам кога да отидам
Нека каже некој како се учат предметите лични и меѓународни финансии кога нема книги, а материјалите што ни ги праќаат се power point презентации кои не се доволни за да се положи.
ke slusas na predavanja mengjunarodni , a licni ke stava i pisuvani materijali kako skripti ne samo prezentacii
Nekoj sto ima upravuvanje so proizvod i marketing menadzment ovoj semestar ako moze da mi pise da go prasam nekoi raboti
Продавам: × Демографија - оригинал книга за полагање на колоквиум / испит, подвлечена целосно што треба и што не треба за учење и воедно сите формули се напишани во книгата кои се потребни за полагање.
Книгата е направена всушност од материјалите на проф.Така да земете си ја и учете од неа не чекајте она да ви ги даде само време ќе изгубите, истите се со години.
Здраво, дали знаете со колку поени примаат на сметководство и ревизија во државна квота и како се предметуваат поените без матура со оглед на ситуацијата? Поздрав
Zdravo moze li nekoj da spodeli mislenje za profesorite marina po osnovi na smetkovodstvo i filipovski po osnovi na ekonomija,sto najmnogu baraat,na sto najmnogu da se posveti vnimanie?Blagodaram odnapred
Prodavam 1.drzavno smetkovodstvo I smetkovodstvo na neprofitni organizacii original so prasanja so se padnale I skripta 2.etika I rodot+prasanja 3 nacionalni smetki so prasanja shto se pagjaat
Девојки ве молам некоја да ми пише ако има книги од смер сметководство и ревизија да ми даде. Поздрав