Почнаа ли професорите да прикачуваат материјали??? Ме интересира за Аграрна политика, Лични финансии и финансиски менаџмент дали ќе се користат материјалите од минатата години или ќе има нови? Поздрав. П.С. Што е со Зефир, нема ли повеќе да се објавуваат материјали на таа платформа???? Ве молам упатете ме вонредно сум.
Зефир наскоро веќе нема да постои, ќе се затвора страната. Не можеш да направиш subscribe на нов курс ниту може да се поставуваат фајлови и материјали. Така што се ќе оди преку Teams. Финансиски менаџмент ти треба книгата од 2016 година од професор Сашо Арсов, копија. Во Либро/Зоки побарај ја имаат. Другиве предмети не ги слушам за да ти кажам и за нив.
Аграрна политика ја имаш книгата на страна на факултет и ако се вратиш во групава ќе ја најдеш а професорот рече дека ќе ги прикачува презентациите.
Dali nekoj znae dali mora Smetkovodstvo od smer smetkovodstvo i revizija kaj Marina, da bidat knigata i zbirkata kupeni original ili ne? Dali toa vlijae na dobivanje potpis i polaganje?
Здраво дали некој да ми каже отприлика какви прашања поставува по Меѓународен Маркетинг? Благодарам .
Sovet za licni finansii na sto da se obrne vnimanie ,bukvalno predmetov ne mu gledam poenta kako spisanie da citam..
Реално со овие бројки не би одела на колоквиум со физичко присуство. Имате ли информација дали испитите ќе се полагаат усно он лајн или со физичко присуство?
Дали некој што го имал предметот Дигитална економија може да ми ги прати пашањате ако ги има Професорката уште не ги праќа.