Sto e problemot so agratna politika ne mi dava nisto od prikacenite materijali na teams??. I kazete nekoe prasanje, kako ke se polaga?
Некој што има положено меѓународен маркетинг или го има слушано ако може да ми пише, ве молам, сакам да прам нешто ?
Може ли малку да ме упатите, лични финансии, аграрна политика и финансиски менаџмент дали материјалите кои ги прикачуваат професорите се исти од минатата година, дали може да се учи од скриптите од либро? Гледам лични финансии ми ставиле само втор колоквиум во либро, кај сите ли е вака? Дали финансиски менаџмент ја користите копијата од либро или некоја друга?
Дали знае некој какви прашања паѓаат основи на менаџмент, менаџмент на човечки ресурси, основи на маркетинг и дали е потребно подетално учење маркетинг?
Продавам: Математика за економисти (оригинал) 2015 Сметководство и ревизија (копија) Основи на економија (копијаа) Трговско Право (копија) Макроекономија (копија) Јавни финансии (копија)
Na koj nacin se napraveni testovite osnovi na ekonomijata?So zaokruzuvanje ili ima i zadaci so dopolnuvanje?