Обавезно кај Драган на предавање ако сакаш да положиш! Еден од најфините луѓе е на факултетов, се ќе ви џвака ко на првоодделенци! Кире само се зафркава, треска глупости, али на предавање само време ќе губиш. Јас економика бев само првото предавање и последното, за потпис . Немаш апсолутно никаква потреба од одење на економика. Ти сериозна си?!? Јавни и монетарна јас сега ги имам задолжителни! Какви изборни овие, какви бакрачи ... Прва година си, така? Одбери си Англиски 2, Правни и етички аспекти на интернет, Организациско однесување викаат дека бил полесен, МЧР ... Претежно овие се полесни изборни.
паа... прва сум да ... а ќе можам англиски 2 без англиски 1? и ова организација и дизајн на веб сакав да одам ама изгледа по муабетов тешко ќе да е, така?
За организација и дизајн на веб не знам да ти кажам. Око ми фатија задолжителниве предмети кои и не се така лесни, а има мн, мннн полесни И да, можеш да го земеш Англиски 2 без да го имаш земено Англиски 1.
ај ве молам некој да ми каже некое прашање нешто шо имаше Основи на Економија на испитот.... на што да обрнам внимание некое прашање ако ви текнува нешто кажете ми ви благодарам однапред
Слободно земи си го. Книгата не е голема, сите формули и задачи се рипаат, се учи најбитното, колоквиумите се претерано лесни, така да не му ја мисли ич
Девојки Правни и етички аспекти на интернет ??? Има ли нешто практика на комп... колку стр има за учење?
Абе веб дизајн е задолжителен предмет на трета година е-бизнис,имаш прокет да направиш веб страна, сеа за прва е така покомплицирано, може и ќе немаш група за прокетот. И е на англиски. А а користење апликации преку Интернет (Accessing appplications over the Internet) е задолжителен на 4та година со задолжителен проект (втор колоквиум), кој ќе биде 50% од колоквиумот, детална анализа на апликација, колоквиумот е на раскажување и на заокружување не е баш едноставно. Не дека е тешко, ама не е едноставно. Ние се мислиме колешките групи да оформиме, и која апликација да ја анализираме, за бранење како ќе биде, а не прва година, не си го комплицирај факултетот земи си англиски 2, правни и етички аспекти на интернет, мчр..
Дали некој ја знае страната по статистика каде што има таблици, формули, матeријали од предавања , задачи..?
Дали некој има овде дипломиран на Економски Факултет, да ми каже нешто повеќе за дипломската работа, посебно ако некој бранел кај Владимир Филиповски и Таки Фити? Благодарам
Да, од страна на амфитеатар а2 горе по скали па од лева страна по ходникот и пак лево има прозор мислам од карши ќе се снајдеш. се надевам дека помогнав