здраво знам дека оваа прашање не е за тука ама ми треба помош за аплицирање во студентски дом, дали во електронското пријавување за месечна нето плата се пишува од потврдата од родителот или од декларацијата плисс хелп?
Се сеќава ли некој финансиски менаџмент Александар какви задачи давал на испит или колоквиум? И на што да обрнеме внимание? Дали имало на колоквиум табели?
Задача има секогаш да се најде кои се операциони/финансиски/инвестициони активност. За прашањата на заокружување, секогаш барај ги карактеристиките во дефинициите и набројуванки.
Здраво, дали некој знае и памти какви Отворени прашања се имаат паднато ОСНОВИ НА МЕНАЏМЕНТ прв колоквиум изминатите години?
Значи предметите се: Вовед во економија на животна средина, Организациско однесување и Основи на е-бизнис?
Да не знае некој кога треба да излезе конкурсот за аплицирање на стипендија. Знам дека има излезено за продолжување, но јас за прв пат аплицирам.
Здраво девојки. Некое искуство да ми кажите за полагањата, прва година сум и исплашена сум за колоквиумите..да ми кажите на шо да обрнам поќе внимание, фала Ви однапред❤
Дечки ве молааам некој што полагал Менаџмент информациони системи да сподели искуства? Како да учам? Претешко ми изгледа
Zdravo moze li nekoj da mi kaze iskustvo so trgovsko pravo dali treba detalno da se uci ili dovolno e i od skripta za kolokvium? Fala odnapred
Доколку сакаш повисока оценка, треба да се знае многу добро скриптата. Прашањата не се баш едноставни.