Porano imase vo knizara na fakultetot ama sega e zatvorena, na stranata na fakultetot imas podatoci za toa mislam smetka, sifra vidi tamu.
математика прва година, прв колоквиум, какви задачи се паѓаат од прилика, на што да обрнам повеќе внимание ?
Dali seuste gi prodavas knigite? Mene mi treba Matematika za ekonomisti - kniga. Kontaktiraj me ako ja imas.
Знае некој каде можат да се купат оригинални книги? Дека затворена е книжарата... @Bonbonceto_23 Јас прашував за прашањата Национални сметки во Либро и Зоки, ми рекоа дека немаат...
Здраво луѓе, Дали може некој да ми каже подетално за какви искуства има на факултетот за надворешна трговија. Ве молам итно ми е во голема дилема сум треба до 30 ноември да пријавам проектна, а треба да знам по кој предмет пошо ми носи бодови на факултет. Пс. Дали има мн математика и дали е просперитетен смерот според вас
Колеги, МАРКЕТИНГ МЕНАЏМЕНТ ако може да ми кажете каков е првиот колоквиум, какви прашања дава, дали има многу задачи, дали е тежок и сл.?
Ne znam kolku se bidejki kaj mene niedna ne pokazuva. Jas gi imam: 1.Pricini Drzavna intervencija vo agrarrot 2.Merki na agrarna politika
Дали полагаше денес некој онлајн? Да сподели искуство како беше како, течеше колоквиумот и дали имаше технички проблеми?