Здраво,дали некој познава некој што изработува проекти и би можел да ми изработи проект по предметот Статистичка контрола на квалите
Здраво девојки имам две прашања, Дали вторите колоквиуми и испитите во ист термин ќе бидат, и пр ако не положиш во прва декада на испит може да идеш на втора? (Сите различно ми кажуваат) Друго сакав да прашам за пракса во банка кои документи од факултетот треба да ги однесам?
Пишува на известувањето на веб страната кое што е поврзано со пријавување на предметите за втор колоквиум.
Дали "Маркетинг на услужни дејности" е преименуван во само "Услужни дејности" или друг предмет е тоа?
Ќе може да ми пише некој што овој семестар полагаше прв колоквиум кај проф. Зоран Миновски? (Било кој предмет)
Dali ispitite moze da se polagaat vo 2 dekadi? Sto e so tie predmeti od leten semestar za koj ima 2 datuma a za ovie od zimski samo eden..
Dali e ova za sigurno,deka ispiti samo mozes vo 1 dekada da polagas? Naprimer ako padnes vo 1vata kje nemozes da polagas vo 2rata dekada?