Основи на е-бизнис се учи од печатена книга која е на англиски. Професорот ќе ја стави и во електронска форма. Барем така беше лани.
Здраво, може ли да ми препорачате изборни предмети за човек шо доаѓа од друг факултет? Нешто шо лесно може да се положи
Здраво колку долго чекавте за одбрана на дипломска откако ги предадовте сите документи во студентски прашања?
Здраво колеги, ќе може некој да сподели искуство за предметите: -Менаџмент на финансиски институции, -Банкарство.
Zdravo Sakam da ve prasam jas sum 6ti semestar(3ta godina),dali kje mozam da zemam izborni predmeti koi se za 2ra godina ?
Вака менаџмент на финансиски институции го предава проф.Елена Наумовска една од најдобрите професори на економски.Предметот е интересен мене ми беше лесен присуство не е задолжително и ако слушаш на предавање голем дел од материја ќе научиш. Банкарство е проф.Ѓорѓи Гоцков исто многу добар професор.Присуство не е задолжително на тест се паѓа се што кажува на предавање
Редовни ми се овие предмети, на финансиски менаџмент сум јас, се мислам дали да земам еден од овие и еден изборен???? Ме инетересира доколку имаш информација, за оние изборните од друг факултет, треба да бидат три, само ме интересира во овие три дали е вклучен изборниот предмет што е од целиот факултет (економски) дека кога пријавувам испити ми стои редовни предмети, иизборни, изборни од цел факултет и изборни од друг факултет. Сум заборавила како беше одамна сум запишана....
Od drugi fakultetii ti se izborni od univerzitetska lista Zdravo koj predmet e polesen Osiguruvanje ili menadzment na rizik
Јас чекав недела, две ама поради тоа што немав оцени од последниот семестар. Инаку ти се јавуваат за неколку дена.
Збор два за Вовед во економија на животна средина? Сакам да го земам како изборен бидејќи сум од друг факс. Како се полага, дали е задолжително присуство и со коронава дали е онлајн полагањето или физички?
Некој искуство да каже како положил испит кај Сашо Арсов Финансиски Менаџмент Прелесен предмет јас го имав учев од прашања од Либро истите ги даваше. На заокружување беше.