Јас полагав втора и немам сеуште оценка, а дали тие што положивте математика прва декада имате оценка?
Здраво , сакам да ве прашам дали минатите години била организирана дополнителна сесија за полагање за студентите кои одат на Work and Travel бидејки добив информација дека на другите факултети го правеле тоа ?
Дали книгата ревизија мора да е оргинал и ако може нешто да споделите како е на полагање на што да се обрне најмногу внимание
Јас сум вонредно но од редовните студенти знам дека професорот кажувал и на предавања дел од прашањата, презентациите се според мене мн кратки, јас учев и од учебник и од презентации но учебникот мн ми помогна.
Сакам да се запишам на тригодишни студии по бизнис со 180 кредити,дали може по завршување да полагам за лиценца за овластен сметководтел или мора со четри години?
Искуство за интернет маркетинг, информациони технологии, менаџмент на мал бизнис и нешто за колоквиумите
Здраво дечки Се надевам дека сте добри сите. Бидејки не најдов одговор на прашањево мое, се осмелив да прашам овде. Дали некој од вас се соочил со ситуација за неположување на дипломска работа повеќе од две години од последниот положен испит? Доколку да, би сакала да знам какви последици носи тоа. Да бидам појасна, почнав со факултет 2014 и требаше да дипломирам 2019, меѓутоа бев во Германија и не сум се појавила на факултет од кога ја запишав дипломската во индекс. Сега сакам да продолжам пак. Па ме интересира што ме чека на студентски прашања. Какви се правилата во поглед на тоа, дали би платила казна, итн. Доколку некој знае, би ми помогнало многу.
Здраво, дечки има ли некоја од вас некој скратен материјал, прашања или било што за Сатистика од прва година, го влечам и веќе немам каде оваа сесија морам да го положам. Какво е полагањето и тестовите сега кога е онлајн, книга може ли да се користи за време на испит или колоквиум??? Секој совет ми е добредојден. Фала однапред.
Здраво, дали некој продава книга јавни финансии од Живко Атанасовски? Може и копија ако некој има, би ја купила.
Оригиналот е распродаден, за жал. Оди купи си копија од фотокопир Зоки во Мавровка, поефтино ќе ти се фати отколку да купиш веќе користена копија.
Да, вршат достава по Карго. Јави им се или пиши им mail. Можеш да си нарачаш се што ќе ти треба семестаров и ќе ти пратат. https://www.facebook.com/1477555175611834/posts/4144942608873064/
Da ne gi ima slucajno nekoj materijalite od lani po menadzment na finansiski institucii da mi gi prati
Menadzment na rizik od kade treba da se uci?? Dali profesorot gi ima objaveno nekade materijalite ili od kniga kje treba?