Задачите ќе бидат за сиромаштија тие што се главен збирен индекс, индекс на длабочина, индекс на човеков развој
Дали со учење од скрипта може да се положи интернет маркетинг и дали денес некој имаше проблем со exam.net?
Nekoj da kaze nesto poveke za organizacisko? Kakvi prasanja davaat kakvi se vo ocenuvanjeto? I ako ima nekoj izbrano stres i spravuvanje so stres od filozofski ako moze da kaze mislenje?
Некој да ми помегне кој предмет да го одберам за дипломска работа, Менаџмент на човечки ресурси, Деловно комуницирање или Општествено богатство? Што би било поинтересно и повеќе информации има на нет?
Помош каде да се обратам за мејл за микрософт тимс , на стариот систем e-index сум ме нема на i-know и не добив мејл , а како што гледам ке треба за полагање испити, пишав мејл до jcolakoski што беше оставен како контакт ама нема одговор . ве молам за совет.
Dali predmetite sto sme gi zemale od drugi fakulteti treba sega kako ispit da se prijavat ako znae nekoj da mi kaze?
УПРАВУВАЊЕ СО ПРОИЗВОДОТ, некој да ми каже каков е испитот, од каде и до каде треба да се учи и сл.? ❤
Отприлика после колку време од доставувањето на дипломската на студентски прашања се закажува датумот за одбрана?
Здраво, ќе сака ли некој да сподели искуство какви прашања има Лични финансии и Финансиски менаџмент? Има ли некој некоја скрипта, скратен материјал за лични финансии, прашања било што од каде би се спремал материјалот, има ли задачи на испит???? Фала однапред.