Koj go predava predmetot NAUKA ZA MENADZMENT (Operacioni istrazuvanja) ? Dali uste Violeta Cvetkoska?
Zdravo da prasam dokolku go imam propusteno terminot za elektronsko prijavuvanje na ispitite na iknow treba da odam da gi prijavam na fakultet ili kako odi toa posle? I dali ima vrska ako predmetot e od drug fakultet?
За предмет од економски, отвори ја страната на факултетот, оди на студентски прашања, таму го имаш меилот за депртаманот на кој студираш, на кој треба да пратиш слика со налогот на кој си уплатил 400 денари за еден испит, ако се повеќе нормално сумата за бројот на испити кои сакаш да ги пријавиш. Исто на страната ги има уплатите сметки на кои се плаќаат тие "400" денари. Во меилот пишуваш кој/кои испит/и скаш да ги пријавиш и кај кој професор. Ако имаш дополнителни прашања пиши или јави се на студентски прашања.
Kako ke se polaga ovaa sesija? kade moze da se najde upatstvo za tehnicko podesuvanje za online? go nema povekje na stranata od fakultetot , ve molam za pomos..
Izgleda kje ja prolongiraat sesijava, barem mene vaka mi mirisa. https://telma.com.mk/2021/06/01/неизвесна-јунската-сесија-ако-не-запо/
Дечки ве молам има потреба од помош за следниве предмети ги полагам сите на испит ве молам пишете или тука или слободно во порака што треба да се учи секакви tips за преметиве се добредојдени Менаџмент на мал бизнис-Александра дизај и развој на веб кај Димитар осигурување Игор Шема бази на податоци Сашо менаџмент на биз процеси Марина
Во јуни 2020 го полагав ММБ,онака учев 7ца добив,не е многу тежок,не ми текнува што точно имаше,од секоја тема по 1 до 2 прашања.Лесен е ќе го положиш.Ниеден од другиве предмети не сум ги запишал.
Управување со маркетинг канали дали има некој информации за тестот, каков ќе биде што ќе има или исто како колоквиумот?