Здраво, дали имате некоја информација за тоа кој професор може да ми помогне по ревизија, приватен професор
Колешки и колеги итно ми треба помош Што се случува со Zephyr? Никако не можам да ги најдам курсевите од наш факултет. Ми ги дава само оние во кои сум зачленета. Треба да се зачленам на еден курс а не можам да ја најдам ECCF листата.
Не е повеќе во функција Зефир. Не можеш да се зачлениш на нов курс, можеш само да ги гледаш оние на кои си веќе зачленета.
Штета... Благодарам на одговорот. --- Дали некој чува Методи на продажба презентации во лаптоп? Исто, каде и дали може да се купи оригинал книгата Финансиски менаџмент? Во Култура ја немаат.
За 1 недела се уписите, се мислам за факултетот. Би сакала да прашам на маркетинг со колку најмалку поени би ме примиле, макар и приватна квота.
Оваа година нема да има голем интерес, генерално на сите факултети ќе е така. Не постои граница на поени, се зависи од бројот на апликации. Во моја генерација имаше случај колега со успех ДОБАР, да го примат во државна квота, на насоката Надворешна трговија. При пополнување на формуларот аплицирај си за Маркетинг државна квота (прва опција), а некој друг смер како втора опција. Само немој Финансиски менаџмент и Менаџмент како втора опција, бидејќи први се пополнуваат и конкуренцијата е најголема. Минатата година дури ниту на вториот рок не се пополнија квотите на некои смерови. Така да, ќе те примат.
Menadzment vo osiguruvanje i menadzment na rizik dali vo libro gi ima prasanjata sto se pagjaat na ispit?
Дали е возможно да се промени смер, каква е постапката и дали тие предмети кои ми се задолжителни од сегашниот смер а не ми се положени може да не се полагаат?
Zdravo, me interesira dali ima uslov za vtora godina i dali e problem ako prezapisham dva zadolzitelni predmeti od zimski, bidejkji nekoj mi spomna deka zafakjalo mesto za nekoj predmet od vtora godina? Vi blagodaram
Здраво дечки, знам дека има врска до конкуренцијата, но сепак да прашам Дали со 88 поени имам шанса да сум примена на смерот сметководство и ревизија?
Дечки ве молам за помош, конкретно за економски факс за праќање документи на меил ни пишува дека треба да пратиме електронска пријава од IKNOW системот, и не ми е јасно што точно треба да прикачам бидејки јас таа пријава ја потполнив и пратив
Истото ми стигна и мене, најверојатно како потсетување доколку не сме пратиле нешто, доколу не сме ја исполниле да го направеме тоа.
Здраво, аплицирав за смер сметковотство и ревизија и имам 81поен.Ме интересира дали со овие поени би имала шанси да ме примат?
Може да се промени смер, мислам се плаќаше околу 1.000 денари, со молба. Во врска со предметите, не знам како е процедурата.