дечки годинава ќе бидам прва година, во втора сакам да го сменам смерот, ми кажаа во студентски дека тоа се можело бидејки во прва година сите смерови исто учиме и дека ке требало само молба да напишам и уплатница од 1000 ден. Па би сакала да знам дали без проблем ке можам да го сменам смерот и дали некој имал слично искуство?
Без проблем ќе си го сменеш смерот, само ќе видиш со поени дали ќе паднеш во соодветниот смер под приватна или државна квота
Prodavam : - Kniga finansiski menadzment kopija - Beleshki megjunarodni finansii se sto kazuva na cas plus zadaci - Kniga kopija Bankarstvo plus beleshki isto se sto e od cas zboreno za cena pishete mi ke se dogovorime
Здраво, Дали некој може да сподели искуство со економетрија, квантитативни методи во финансии и финансиско сметководство?
Дали вие што запишавте прва година на економски уплативте 3600 ден дека на некои факултети им рекле не треба?
Искуство со предметите Родот и спортот и креативни техники ако ги имал некој и начин на полагање ако знаете.