Dali ke mi napraat problem na studentski sega za upis , mi fali ocenka vo indeks od zimskiov semestar , ne mi vrakja prof. na mail? Vo iknow ja imam ocenkata
Продавам оригинал книга Финансиско сметководство (треба за полагање), Хартии од вредност, книга со прашања; и материјал за Меѓународен менаџмент.
Дали ако влечеш еден предмет од претходна година овој семестар мора да се запишат сите три задолжителни од овој семестар што ми се или пример може да земам два задолжителни и еден изборен?
Видов во Либро има прашања по одредени предмети дали тие се паѓаат на испит? За прв семестар прашувам фала
Можам само да ти кажам немој ни случајно Економетрија, сите ќе ти се чудат. Предметот е еден од најтешките на смерот Економија и ако не одиш на приватни часови потешко е да го положиш.
Дечки дали знаете кај може да се најде распоред за изборни предмети земени од друг факултет. Конкретно ми треба за Родот и спортот од Филозофски. Или пак ако некој веќе го слушал предметот да каже дали има можеби група негде или кај може да дознаам. Фала
Здраво, прва година сум сега на Економски. Ако може некој да ми каже дали професорите бараат оригинал книги или пак може и копија или купена на старо само издание постара ?