Да.И кај Владимир. Професорите прават исти тестови. Економија имате 30 прашања и сите се со заокружување. Имате и задачи.Исто со заокружување
zorica smetk sho dava da se koristi za vreme na ispiti, zbirka ili kniga?? i od kaj mozam da i gi kupam knigite original
matematika ima nekoj iskustvo so privatni casovi, sho, kaj, kolku i dali grupno se odrzuvaat casovite
@corpse bride книгата ќе ви биде дозволена 10 минути во делот за задачи, книгата може да се купи у Култура на плоштад Македонија @Vasilija Posilev прелесни се, прашањата се преочигледни, нема некои глупи прашања и ситници.Учи од прашањата од Либро, или разгледај ги, такви се паѓаат многу.Нас лани истите ни се паднаа.Прелесно е, учи пример ,,договор за продажба, се состои од тоа и тоа, посредникот како се вика меѓу кој се склучува итн"
Машала.. лани имавме 2 задачи, за кои 40 минути беа премалце Господ напомош нека ви е. Башка ќе видите книгата нема да ви врши нешто многу работа освен да се потсетите како се праи биланс на успех, состојба, коригиран бруто биланс, на која страна се зголемуваа средства, обврски капитал..
Многу одамна беше. Побарај по групите на ФБ Славица математика. Да видам евентуално со девојката што одевме на часови заедно, ама на неа и' беше последен испит, и дипломираше уште тогаш. И таа дали воопшто би го имала бројот.
За математика кај Баже ти е најдобро, точно знае какви испити ќе се паднат, беше асистент порано. Не зимајте кај Славица НИКАКОВ приватен час.По ниеден предмет.Ова важи за сите. Пошто бар за сметководство као шо знам, одамна уште е договорена со едната проф. ги има испитите пред време. и ако ви решава или нешто им кажува и после ќе ве викаат на дополнително.И статистика ги има испитите, ќе вежбате такви на час, ама жената си праи некои мучки. Кај мене од генерација им решаваше статистика и сметководство, и сите што им решаваше сметководство после беа викани со физичко присуство да преполагаат.Баш само тие шо им решавала
Јас земав часови математика кај Славица, само две бевме. Инаку сум вонреден студент и немав појма што се случува на час. Двете положивме од прва. Никакво дополнително полагање. За сметководство не знам, сама учев .