Секоја чест. Така треба да биде и Математика и Статистика, да објаснуваат како треба, а не да фрламе пари по приватни часови. Јас на пример статистика главев и морав да одам на приватни часови, токму поради лошите предавања на професорите... Сметководство и јас положив сама.
Имам прашање јас упишав прва година вонредно дали може да полагам на колоквиум или морам испит дека сепак сум вонредно. А трговско право ми одговори дека може на колоквиум ама другиве проф ги нема да вратат…
Другите нема ни да вратат..ѕвони утре во студентски или пиши им меил Они ќе ти кажат, али мислам директ на испит идеш пошо си вондредно. А Гелев ако ти е трговско топ е тој, само он дава така на колоквиуми вонредно, лесни се колоквиумите, мене трговско право ми беше прва 10ка во индекс хаххајаја. Тоа положуваш 100%. Без навреда али трговски некој ако не положи стварно е смотан
Да По сите предмети во прва тестовите ќе ви бидат со заокружување освен математика и сметководство делот за задачи. Дури и статистика е со заокружување
feminki, kako mozam da gi snimam casovite za da se potsekam na niv bez da se izvestat drugite na casot deka se snima? pomagajte!!
Со рекордер на телефон.Ќе ги снимаш. Нема како другачије.Или да симнеш на компјутеот скрин рикордер.Пошо овие од прва знам ни под разно не дозволуваат снимање на предавањата.
probav i so recorder i so screen recorder od telefon. recording ne dava voopsto dodeka sum u meeting a screen recording samo mi go snima screnot bez audio. dokolku nekoj znae nekoja aplikacija ili poseben nacin slobodno kazuvajte
Отвараш google chrome или било кој browser и ститскаш она знакчето со windows од тастатура и g заедно и ќе ти илезе за снимање. Ова за од лаптоп.
Колеги, дали домашните макроекономија што се прикачени на teams треба да ги испратиме кај професорот?
Јас бев вонредно, сега дипломирав. Полагаш исто како и редовните студенти, значи и ти имаш право да одиш на колоквиум или испит, твој избор. Разликата е што не одиш на предавања, и не собираш потписи и секако плаќаш повеќе.