Ќе плати казна 500 денари ако сака да полага таа сесија кога не пријавила испити, а за следна сесија ако си пријави на време не би требало да плаќа.
Здраво. Сакам да ве прашам дали знаете дали читалната на УКИМ сеуште работи и дали примаат без вакцини? Исто така доколку може да ми кажете на друго место каде има читални во Скопје.
Здраво на сите. Имам неколку прашања за професорите. Дали некој знае дали скириптите од либро и прашањата ке помогнат и дали тешко се поминува кај следните професори? Сите искуства од нив добри лоши се добредојдени Леонид Наков - Деловна Етика Основи на сметководство - Зорица Божиновска Лазаревска Основи на економијата - Владимир Филиповски Математика за економисти - Игор Ивановски
Зошто? Не ми изгледа како лош. Задолжителен предмет ми е. За другите лесно ли се поминува и на што да обратам внимание? Исто скриптите и прашањата од либро ќе завршат ли работа?
На која насока Етика е задолжителен? Леонид е шлакнат и тоа сите го знаеме. Скриптите ќе ти помогнат највеќе за Економија, за прашањата не знам, не сум купувала прашања од либро.
Нема. @voalá Никој од овие ми нема предавано ама сите се супер, ептен и тоа.Освен Леонид... човекот е без компас буквално.Мене сега во втора ми предава и сфаќам дека е без компас А скрипта и прашања само трговско и за летен семестар помагаат. Сега за у зимски се` од книга да си учите.Сметководство прашањата се прастари, нема да ти требаат, економија моеш да ги ѕирнеш, математика прашањата исто не ти требаат. Економија скриптата е океј али пазете таму до 19та тема се само, ама не е доволно само од скрипта да учите за колоквиум. Јас пробував со скрипта и не положив.Положив од кога ја пројдов убаво цела книга, плус прашањата
Здраво колешки, прва година сум и ми треба збирка математика ОРИГИНАЛ. Доколку некој продава, ве молам пишете ми.
Основи на менаџмент Иначе со збиркиве ве поебаа на макс. Барајте и по уште постари студенти може чува некој или идете на кеј кај Холидеј Ин. Буквално и на фејсбук и овде сите барате математика збирки хахајајја а ние бевме 600 души у генерација (мислам) Ако сите сѐ продале а сте поише од нас.. Или земете копирајте си шо. И онака на испит/колоквиум ви требаат формули и таблици, збирките едино ако сакате да се потсетите као се решава задача али нема да ви треба. Ја од прв колоквиум до август-септемвриска секој пат полагав математика и ниеднаш у тие 5-6 пати не ми затреба збирката Нека не го дрваѕ