kako sledi postapkata za otpisuvanje od faks? mi propagaat li parite? ednostavno ne se pronaogjam na ovoj fakultet i nemam nesho golema motivacija da ucam vo momentov. ako ne mozam da se otpisam mozam li barem da go stavam vo miruvanje
povekje teorija ke bide so nekolku zadaci. a vo vtoriot kolokvium ke imalo poveke zadaci i pomalku teorija
Чекај бре уште прв колоквиум не прошол не си видела како е Истерај го семестаров бар си го плаќала @Kalince1996 имате 30 прашања цело време и 2 задачи
Пошо се потешки испитите, и овие задачи/прашања сеа шо ќе ги добиете се полесни него да бевме со физичко присуство. А времето е исто буквално ахахахха, и вака ќе имаш Х минути и така
Некои што има управување со производот или од претходните генерации ако може подетално да им каже како треба да се направи стручниот труд и дали е задолжителен.
Здраво Сакам да питам со колку точни одговори (без двете задачи) се поминува на колоквиум по основи на сметководство
Пола бодови, ама ќе ти земат 40% значи пример добиваш 50 поени, израчунај 50*40% и тоа што ќе го добиеш е колку бода имаш т.е 20.. заебани се.Не знам као да објаснам ама заебано е, глејте шо е можно поише бода да имате.Теорија носи 70 задачите 30
дали некој има решено задачи финансиски менаџмент? не знам зошто никако не можам точен резултат да добијам