a od kade moze da se kupi original kniga smetkovodstvo prasav vo libro mi rekoa samo kopii imaat?? fala
probaj vo kultura na plostad, original kniga ti e 1000 denari, a knigata zaedno so zbirkata ti e 1500denari. mozes da probas i kaj knizarata kaj praven fakultet znam deka ti tie gi imaat
fala ti mnogu a dali znaes dali vrsat dostava po kargo ili kade moze da im najdam broj za da gi kontaktiram? pozz
da vrsat dostava, za knizarnicata kaj praven pobaraj avogados na fb i pishi im na poraka ili pak ako sakas od kultura mozes da im se javis na telefonskiot broj, ne sum sigurna dali imaat fb strana
da prasam zosto sluzi iLearn? za sledenje predavanja ili drugo? kako fukncionira kako mozam da ja simnam i da se najavam? fala vii
Dali nekoj moze da mi spodeli mislenja za ovie izborni predmeti i za profesorite koi gi predavaat predmetite? Teorija na organizacija-Kiril Apostolov Osnovi na menadzment- Leonid Nakov i Stojan Debarliev
ilearn sluzi za da gi gledas prezentaciite i dr materijali sto gi stavaat profesorite mozes tamu da se najavish so kodovite od teams. se najavuvash so meilot so go imas na iknow