Zdravo,dali nekoj znae kako se vika knizarata vo koja kiril gi ostavil materijalite po licni finansii ili kade tocno se naogja?
Pa sigurno ne e interesira koj broj cevli nosi profesorkata, vo grupa za ekonomski fakultet se znae na sto se misli, dali nekoj znae sto se pagja, ima li nekoj prasanja za materijalot...
Здраво, не знам дали имаш видено, ти пишав во порака. И мене ми остана Статистика за последен испит. Полагав летото. И имам материјали и плус на часови што одев приватно.
Хелооу, за да пријавиме втор колоквиум ми пишува дека треба да внесеме сериски броеви на пријава. Каква е таа пријава, што да правиме со неа, ако знае некој да ми објасни.
Zdravo,sakam da prasam za departman smetkovodstvo i revizija da ne ima nekoj da prodava materijali od privatni casovi po upravuvacko 1i2,kffi,matematika. Vi blagodaram
Здраво, за да ги земам сведителствата и дипломата од средно што треба да направам, да ме треба некое барање и колку време се чека?
dali nekoj ja znae procedurata za menuvanje na izboren predmet od leten semestar? koga moze da odam da go smenam dali pred upis na leten? dali treba neso da se prilozo baranje/molba nesto?
za januarsko-februarskata sesija mi stigna mail za prijavuvanje na iknow sakam da prasam dokolku sakame da polagame so fizicko prisustvo vo fakultetot treba da ja popolnime prijavata no dali i na iknow vo toj slucaj treba ili ne? ne mi e jasno
Здраво, дали основи на сметководство може да се положи испитот само со одговарање на прашањата без решавање на задачите, и дали прашањата се само на заокружување или има и на дополнување?
За да го поминеш испитот/колоквиумот ти требаат 50 поени, делот од заокружување има 60 поени и 10 од точно/неточно така да ќе може да поминеш, ама имам слушано без да имаш нешто од делот за задачи може нема да ти се признава испитот, нема на дополнување.