Некој што полагал меѓународен маркетинг во септемви/јуни? Ве молам многу ми треба било каков хинт, уште тој ми остана
Вонредните студенти не земаат потписи, бидејќи не присуствуваат на предавањата. Сега со онлајн часовите, можеш да се вклучуваш и да пратиш, ама не земаш потпис.
Дали некој го има предметот операциони истражувања/ наука за менаџмент од Виолета Цветкоска да каже каков ке биде испитот и дали треба книга оргинал за полагање
Ќе може ли некој да ми објасни што треба да правам во случај да не добијам потпис по некој предмет, иако го имам положено првиот колоквиум? Во мојот случај тоа е Основи на менаџмент кај професорот Леонид Наков.
Само ќе платиш казна 500 денари на уплатница кога ќе треба да упишеш семестар. Без разлика дали си положил или не, потписот нема врска со положувањето.
Има, но нема да ти бидат многу од помош, особено по јавни финансии премногу се стари од 2007ма година. А макроекономија е повеќе како скрипта и има многу малку прашања.
Дали резултатите од првиот термин за полагање ке испаднат пред вториот термин за полагање? (за да знаеме сепак можеби сме паднати на првиот термин па да одиме и на вториот термин)
Молба. Некој ако ги има во пдф книгиве, да ми ги прати во лп, или ќе му пишам меил ако е преголем фајлот. Основи на менаџмент 9то издание 2016 год Менаџмент на човечки ресурси 2009 @Viiiiip земи организациско, животна средина (досаден е предметот а преленсо се положува) и ебизнис. Ебизнис е најдобар од сите овие
da jas prashuvav za uverenie dali moze da mi pratat, kazaa deka moze da mi pratat skenirano. Na meil seisto na koj ke pises, prasanje e samo za kolku vreme ke dobies odgovor. jebi ga probaj