Здраво девојки, сакам да прашам ако сите предмети ги положиш на прв колоквиум после се пријавуваат само како втори колоквиуми на iknow за Јануарска колоквиумска сесија? И дали ако ги паднеш вторите колоквиуми автоматски си пријавена за да одиш на испит во втор термин? Фала
Nemam pojma so imas slusano,jas od toa so imam slusano socijalna, ebiznis, ekoloski ubedlivo najlesni, analiza ne ti e voopsto losh izbor ako si spremna da sedis na predavanja, se polozuva so domasni so gi dava kako proekti ednash nedelno ama mora da dremes celo vreme na predavanja I da slusas I zapishuvas obemni se domasnite pogotovo za vtor kol
Kje go smenam analiza vise 3 god ne mozam da go polozam,ekoloski imav,mmb imav,organizacisko isto....
Ваљда не кажувам прекасно.Да за пријавување, не за испит, има некои предмети како Статистика, Трговско, животна средина и основи, шо не паѓаш на испит.Него ако паднеш прв колоквиум, си полагаш втор, па у испитна само првиот.Или ако паднеш втор, у јануарска само втор. Или било која сесија, јануарска ја земав за пример. дека некои од овие шо ги набројав се од летен тоа обично нагласуваат професорите
Економија на социјална ми кажале дека е предосаден, башка Пеце го предава, тоа го праи предметот уше подосаден.. ебизнис е врв