Bankarstvo kako e na ispit? Dali prasanjata se na zaokruzuvanje ili pak otvoren tip? I dali ima zadaci?
Zdravo, sakam da prasam negativna promena vo kapitalnata smetka na bilansot na plakjanje na Makedonija se predizvikuva od: Davanje kredit od strana na makedonska banka na stranako pretprijatie Ili Zemanje na stranski bankarski kredit od strana na makedonsko pretprijatie?
Menadzment vo osiguruvanje I menadzment na rizik za izborni? Lesno/tesko? So eden ili so povekje tocni? Baraat prisustvo?
Лани во април, Факултетот издаде Упатство за Дипломска. Мораш да ги пратиш тие инструкции. Најди го на сајтот го има.
@e000 @Saraa математика пошо нема бодови.Најсигурно инфо: решете 6/7 задачи и обавезно економските.Без тињ две или бар една од нив не положувате. Првата и втората носат премалце.Си оценуваат како сакаат пошто нема бодови. Мене Игор лани ми рече на првата со аритметичка и геометриска (не беше со работилници) дека ми дал 2 или 3 бода Беше нешто со збир на членови Буквално као и да решиш не се положува. Ја со 6/7 положив со 6ка 7/7 ако имаш те вика на увид, или да преполагаш на факс.. Хаос е математика. Само ќе ви кажам, Господ да ви помогне.Глеј откачете ја