Па јас така знам, не сум прва година за да не знам, како и претходната колешка се прашувавме да не има некои измени само тоа.
Искуство со Менаџмент во осигурување,Менаџмент на ризик и Менаџмент на финансиски институции како изборни?
Здраво Моментално треба да изберам предмет за дипломска.Дали некоја од вас може да ми предложи професор/ка,?
dali ima nekoj ovde shto ke polaga monetarna ekonomija na 7mi vo ponedelnik da mi pise ke molam?? pisuva od 13 30 ch vo predavalna 5 no i upisot na nov semestar ke se vrshi vo taa prostorija pa da nema nekoj nekoja informacija? falaa
Preporaka za lesen izboren predmet za 6ti semestar? Ili nekoj lesen od drug fakultet sto ne bara mnogu zamaranje
Zdravo Ne e povrzano so temata, no dali ima nekoj sto otkazal soba vo studentski (Goce) pred da istece dogovorot ? Neka mi pise
Mislenje za Emi, Emilija sho drzi privatni casevi po Osnovi na Smetkovodstvo, kako predava, dali se polozuva polesno taka?
jas bev pred 2 godini kaj nea togash predavase doma grupa poveke studenti bevme i bese fleksibilna za termini ubavo objasnuvase kazuvase na shto da posvetime poveke vnimanie davase domasni i slicno i bev zadovolna nekoj drug ako ima od poskoro vreme prasaj
odlicno predava ,super organizacija ,se trudi maksimalno da da te nauci,domasni i se sto treba....predava doma da so pogolema ekipa studenti ama sea so koronava ne znam kako ide,najubavo da ja prasas nea.Moja preporaka
prava na drustva....znam lani ne ni ucea studentite ni seminarski ,samo otidoa kaj nego u kabinet i 10 ki dobija.
I dali moze mislenja za Josimovski Sasho (Osnovi na e-biznis) i Karshakovska-Dimitrioska Jana (sport i zdravje)
Здраво, Дали има некој од втор циклус Монетарна економија, финансии и банкарство на двогодишни студии? Ако има Ве молам пишете ми порака.