Ќе сака ли некој да ми каже Менаџмент на финансиски институции од каде треба да се учи? Дали од материјалите на теамс или треба од некоја книга?
Здраво колеги, се мислам кои три предмети од овие да ги изберам за летен семестар дали може да ми кажете нешто за овие предмети дали се тешки или лесни? - Монетарна економија - Теорија на одлучување - Управување со системите - Интернет маркетинг - Економија на социјална држава - Економија на трудот
Не сум сигурна дали само за префрлување од еден на друг смер, имаше услов некоја граница на просек околу 8,5 да поднесеш молба колку се сеќавам. Знам дека имаше можност јас додека студирав, ама сепак прашај на студентски прашања за сигурно.
Lokalni finansii i HV portfolio menadzment baraat li prisustvo , teshki li se predmetite? I predlog lesen izboren predmet od fakultetskata lista
Zdravo Jas sum 4ta godina i sakam da ve prasam dali moze da zapisam izborni predmeti sto se naprimer za 2ra ili 3ta godina odnosno tie sto imaat kod 200/300 ?
koga se polaga ispit so fizicko prisustvo dali se nosi i prijava za ispit kako porano? i kade e amfi 1? fala❤️
Здраво колеги, сакам да прашам за предметиве од летен семестар Економија на животна средина, Организациско однесување и Статистика за бизнис и економија, дали бараат оргинал книги или не?
Управување е лесен само ако си нонстоп присутен на предавање, а теорија на одлучување не ти препорачувам за изборен
Statistika Organizacisko Voved vo ekonomijata na zivotnata sredina Socijalna zastita Po koj od ovie predmeti treba original kniga?