Не верувам дека ова е вистина. Од толку медиуми во Македонија студентките од Радовиш баш ги понудиле своите снимки на некој портал Доказ.мк што 90% од форумов претпоставувам го немаат ни чуено. Доказ.мк е познат по сензационални наслови. Еве на пример наслов од 17 февруари: "Бугарската пејачка Марија: Луѓето во Македонија се многу повесели, тука и бакшишот е поголем, а и на газдите им е подолг." Така што јас ова би го зел со голема доза на резерва иако ништо не би ме зачудило и да е точно.
можно е ама, АМА кој е толкава будала да клевети не еден, туку двајца професори? Ќе ги изгорат на суд ако е лага, јас од тој момент тргнав, а и не е дека не се има десено претходно.Да се потсетиме во 2016 шо апсења паднаа.. да не зборам ја за Марина шо знам, и знам од кај пари за таа кола.Ако не е ова вистина, за другото шо го праи ќе се дознае,и ќе летне.Само децава шо ќутат не знам, мене така да ме влечеше да ме буткаше од чиста мира, не Доказ.мк свети доказ ќе дознаеше. Ќе видиме баш.И треба да се снимаат, и ич да не им фуфка, мене некој таков да ми се погоди, не знам како би изреагирала ау...
Здраво, дали некој знае за осми семестар дали се запишуваат 3 предмети плус дипломска или 4 предмети плус дипломска?
moze li da se premestam vo druga grupa kaj drug profesor po ist predmet? dali toa bi imalo nekakvo vlijanie vrz ocenki/potpisi
Доказ.м е познат фолирант, кој го запознал добро го знае тоа. Не му е првпат да треска глупости. И да клевети луѓе, со лажни информации. Се чудам како уште му е дозволено да работи. Но кога можеше Латас да го земе Вечер, цела зграда на Нова македонија и никој да не го гони, овој е бре гола вода за него.
Здраво колеги, дали некој знае по овие предмети дали треба да имаме оригинал книги или може и копии? Управување со системи Економија на трудот Економија на социјална држава Фала ви однапред!
Реално, повеќето муабети што ги имаше на порталот беа вистина. Не би било чудно и оваа да е вистина, одамна се прочуени професорите на факсов. Само некако не ми личи овој на Атанаско, не е толку слаб тој. Барем јас како го памтам.
kje ti se padne toa so ne si resil na ispitot, ako ne si resil progresii ke ti dade progresii, ako si ostavil verojatnost ke ti dade verojatnost ........
Здраво колеги, вовед во економијата на животната средина, лесен ли е материјалот? Дали е обемен? И каков е Пеце како професор?
Напорен е малце, ќе ве прозива по индекс сто пати по ред хахахајај За давиди дали слушате или спиете А предметот е препреглуп.А прелесно се положува