Здраво, дали може некој да ми каже искуство со приватни часови кај Славица? Или кај некој друг што оддржува приватни часови по основи на сметководство?
Дали е можно доколку сме помалку студенти за полагање за некој предмет, да не ни дадат писмено на заокружување туку усно?
Кај Славица ќе научиш да поминеш на испит. Точно знае кои теми треба да ги вежбате за да имаш барем 6ка. Е, сега зависно колкава е групата, треба да ја бркате. Ние бевме мала група, и имаме закажано час, таа си споила празник и си заминува за Струга. Ова пред испит! Разбрав во последен момент и тоа од една друга девојка од групата. Сум трчала на пауза од работа за да присуствувам на час . Зборувам за предметот Математика, за Основи на сметководство учебникот колку што се сеќавам е одличен, се' е изџвакано со дадени примери, и мислам дека ако учиш од книга, немаш гајле.
Davaat na ispit matematika zadaci od limesi? Nekoj da mi kaze kakvi zadaci ima na ispit, slusnav deka od vlogovi renti se pagjalo pa nekoj ako znae na koja strana vo zbirka se naogjaat takvi zadaci? Fala odnapred
Zdravo. Jas sakam da se zapisam na Ekonomski fakultet. Me interesirashe sto se uci na smerot E-biznis. I dali vredi diplomata za ponatamu
Колеги има ли некој прашања или материјал освен презентациите за 1. Економија на иновации и 2. Економија на социјална држава? Ги има ли некој прашањата од јануарска сесија 1.Финансиски менаџмент и 2.Локални финансии?
Нема за лимеси. Ги има прогресиите, матрични равенки, систем равенки, кредит, влогови, ренти, екстремна вредност и интеграли.